Over Net Solutions
Wij zijn een relatief kleine speler op de Spaanse logistieke markt, met op dit moment ongeveer 10 werknemers. In Madrid hebben we een eigen warehouse, gemanaged door ons eigen personeel. Op dit moment zijn alle overige magazijnen uitbesteedt aan zorgvuldig gekozen partners in Spanje. Presentatie


Geschiedenis
... Net Solutions is gestart in januari 2005. Op dat moment zijn wij 2 bedrijven gestart, één is gespecialiseerd op het verkopen van transport diensten via het internet: Ya Transporte; en het andere bedrijf is gespecialiseerd in opslag met toegang 24*7, 365 dagen in het jaar: "24 HRS Logistics"...


 


Waarom Net Solutions
- Wij zijn klein, maar krijgen vaak het vertrouwen van grote klanten.

-Wij zijn een Nederlands bedrijf die internationaal georienteerd is, wij spreken Engels, Nederlands, Spaans en wij begrijpen deverschillen tussen culturen. Met ons kunt u zaken doen in Spanje zoals u zaken doet in uw eigen land.

- Iedere klant is belangrijk, we hebben klanten die vanaf 2m2 opslag nodig hebben, maar ook hebben we klanten die meer dan 800m2 nodig hebben.

-Hoog opgeleid personeel is wat wij gebruiken om de juiste service te bieden aan onze klanten, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. 


Overzicht alle sites

Open de presentatie met alle actuele magazijnen van Net Solutions.

 
Net Solutions XXI © 2008. All Rights Reserved

Privacy Policy  |  Terms Of Use